Bijgewerkt: 4 november 2026
Vóór je eerste verkoop via een uitnodiging kun je hem één keer wijzigen op het tabblad Overzicht. Na de wijziging werken je oude code en de oude links die je hebt gedeeld niet meer; bedenk je je, dan kun je binnen 48 uur terug naar je oude code.
Daarom raden we aan je code te kiezen voordat je hem gaat delen.
Direct per e-mail geleverd · 14 dagen terugbetaling als niet geïnstalleerd · 24/7 support
Neem contact met ons op en ons klantenserviceteam zal snel contact met je opnemen.