Zaktualizowano: 4 listopada 2026
Gdy wpisze Twój kod przy płatności lub dokona zakupu w ciągu 30 dni od otwarcia Twojego linku.
Później, przez 6 miesięcy od jego ostatniego zakupu z Twoim kodem lub przez Twój link, zaliczane są Ci również jego pozostałe zakupy i pakiety dodatkowe (z wyjątkiem automatycznych odnowień). Klient przypisany do innego partnera pozostaje w tym czasie przy pierwszym partnerze.
Natychmiastowa dostawa e-mailem · Zwrot do 14 dni, jeśli nie zainstalowano · Wsparcie 24/7
Skontaktuj się z nami, a nasz zespół obsługi klienta szybko skontaktuje się z Tobą.