Zaktualizowano: 4 listopada 2026
Możesz go zmienić raz, przed pierwszą sprzedażą z polecenia, w zakładce Podsumowanie. Po zmianie stary kod i udostępnione wcześniej stare linki przestają działać; jeśli zmienisz zdanie, w ciągu 48 godzin możesz wrócić do starego kodu.
Dlatego radzimy wybrać kod, zanim zaczniesz go udostępniać.
Natychmiastowa dostawa e-mailem · Zwrot do 14 dni, jeśli nie zainstalowano · Wsparcie 24/7
Skontaktuj się z nami, a nasz zespół obsługi klienta szybko skontaktuje się z Tobą.